Coneix-nos

Hola, sóc Àngels, de petita era una nena entremaliada i molt moguda, em passava les hores pentinant les nines i agafava el necesser de maquillatge a la meva mare.

A l'adolescència sempre em feia pentinats diferents i portava un munt de pinsetes als cabells, em fixava més als pentinats de les cantants que a la roba que portaven.

Era bona estudiant i treia bones notes, però si em preguntaven que volia ser de gran, ho tenia molt clar, volia ser perruquera.

Amb 17 anys vaig començar a treballar a un saló de perruqueria, compaginant-lo amb l'acadèmia.

Sempre volia aprendre el màxim dels professionals dels salons on he treballat i amb 24 anys vaig tenir l'oportunitat de quedar-me el saló on treballava, tenia molta il·lusió de tenir el meu saló.

Vaig fer alguns canvis, però mai no ho vaig sentir com a meu.

El 2018 vaig prendre la decisió de canviar de local, la recerca no va ser fàcil i vaig tenir molts mals de cap i nervis per què passaria, fins que ho vaig aconseguir i vaig sentir que per fi tenia el saló que em representava, un nou començament i tornava a tenir la il·lusió del principi.

Sempre he tingut molt clar el que volia i he anat per això, això m'ha ajudat perquè totes les clientes que passen per les meves mans es vagin confiant encara més en si mateixes i tenint clar quin és el look que busquen.

En aquest camí fa anys que Marcel forma part del meu equip, és la meva mà dreta i té superpoders.

Amb la seva sensibilitat et fa sentir tranquil·la, amb la seva professionalitat et dóna confiança i amb les mans et fa brillar.

Àngels

Àngels

Marcel

Marcel