Sunshine Balayage / Natural Babylights

Sunshine Balayage és una tècnica de color que consisteix a crear un lleuger efecte de color al cabell que es va degradant fins a les puntes. Com si fos besat pel sol.

La intenció de les balayage és aportar lluminositat, profunditat i calidesa, però també donar llum a la cara i ressaltar les faccions, així que l'elecció del to ha de ser molt cuidada, ja que ha de tractar-se d'un color lleuger, aportant més claredat a les puntes .

Un altre dels beneficis d'aquesta tècnica és que l'acabat és tan natural que permet que els cabells creixin sense necessitat d'anar immediatament al saló a retocar el color, i en ser un degradat tan natural queda molt bonic en totes les tonalitats de color.

Natural Babylights són petites metxes repartides pels cabells, des de l'arrel a les puntes, per aportar lluminositat mitjançant petits reflexos de llum.

Es poden realitzar en cabelleres rosses i castanyes, per donar un toc més ros i aportar lluminositat.

Gràcies a aquesta tècnica podem aconseguir un major aclariment que amb la tècnica balayage.

Gràcies a Kemon i Ybera, podem alhora aclarir, cuidar i oferir la màxima qualitat dels cabells.

Abans de fer un servei de reflexos o il·luminació realitzem un diagnòstic per assessorar el client i veure en quin estat està el cabell, i saber si es pot o no fer el servei.

La nostra filosofia de treball és la salut del cabell, és per això que, si el cabell no es troba en bon estat, no farem cap servei d'aclarit de color fins que el cabell estigui fort i sa.