Tractaments d'hidratació

Renew Oil

Tractament hidrolipídic que reposa l'aigua i els olis essencials del cabell ressec. Formulada amb catorze olis vegetals de baix pes molecular, actua a l'interior del còrtex reposant vitamines, proteïnes, lípids i aminoàcids. Crea una barrera hidrolipídica que segella la cutícula i tanca l'angle de les escames cuticulars del cabell.

Life's Flowers

Hidratació autorrenovable basat en la Flor de Jericó o Flor de la resurrecció, aquesta flor desèrtica posseeix una gran resistència a la dessecació, pot romandre tancada i seca durant anys i al primer contacte amb l'aigua recupera de forma immediata tota la seva bellesa i frescor. Life 's Flower tecnologia osmorreguladora TRH-Biotec, capaç de mantenir un equilibri hídric constant a l'interior de la fibra capil·lar.

Sativa

Hidratació orgànica, ecològica i vegana, amb oli CBD (extret del cànnabis). Combina els efectes poderosos de l'oli CBD2 amb una estimulació sensorial profunda. Els Fito cannabinoides activen els receptors iònics dels cabells atraient els nutrients cap a l'arrel. Cabell nodrit, superhidratat i molt brillant.